Webdesign Nieuwpoort

Wie is iDwebs?

iDwebs is gespecialiseerd in alles wat met websites te maken heeft. Wij kunnen particulieren, bedrijven, KMO’s en verenigingen uit Nieuwpoort en gans West-Vlaanderen een totaaloplossing bieden voor hun online aanwezigheid. Wij zijn experts in hosting, domeinnamen, webdesign, sociale media, zoekmachineoptimalisatie, zoekmachineadvertenties en professionele e-mail oplossingen.

Nieuwe website maken

Een knap ontworpen website is een belangrijke eerste stap om potentiële kopers ervan te overtuigen dat ze bij u op het juiste adres zijn. Een mooie en gebruiksvriendelijke website laat een eerst indruk na bij een nieuwe klant. En indruk maken, daar komt het op aan. Website laten maken of website laten vernieuwen, we sommen graag enkele belangrijke redenen op.

Responsive website

We streven ernaar om een optimale webervaring te bieden aan alle gebruikers in Nieuwpoort maar ook daarbuiten van uw website. Daarom bieden we u de mogelijkheid om een responsive website te laten maken. Een responsive design zorgt ervoor dat uw website correct wordt weergegeven op smartphone, tablet, notebook en desktop zonder in te boeten op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid.

Sociale media

Social media zoals Facebook, Google+, YouTube, Twitter en andere sociale websites kunnen een zeer sterk communicatiemedium zijn voor uw organisatie. Via deze kanalen kan u in contact komen met uw doelpubliek en zowel bestaande klanten als potentiële klanten benaderen. iDwebs helpt u wegwijs in de sociale media en met het opzetten van uw Twitteraccount of Facebookpagina. De consument vertrouwt op het oordeel van andere consumenten. Dit weerspiegelt zich op uw sociale media. Als uw bedrijf veel “volgers” heeft op Twitter of indien veel mensen uw Facebookpagina “vind-ik-leuk”, creëert dit vertrouwen bij andere consumenten die uw product of dienst nog niet kennen.

Betere zichtbaarheid in Google

Een website mag nog zo mooi zijn, zolang ze geen bezoekers heeft, brengt ze niet op. iDwebs houdt steeds rekening met SEO (Search Engine Optimization), ook wel zoekmachineoptimalisatie genaamd, en bouwt uw website in een zoekmachine vriendelijke structuur. Dankzij deze techniek zorgen we ervoor dat uw website organisch hoger scoort bij de resultaten op Google als iemand zoekwoorden ingeeft die aansluiten bij uw activiteiten.

Gericht adverteren in Nieuwpoort en omstreken

SEA is afgekort voor Search Engine Advertising (ofwel zoekmachinemarketing). Net zoals SEO zorgt Google AdWords voor extra bezoekers op uw website. Verschillend met SEO is dat zoekmachinemarketing betalend adverteren is maar wel voor onmiddellijk merkbare resultaten zorgt in zoekresultatenpagina’s. Dit kan een perfecte aansluiting zijn op pagina’s die in organische zoekresultaten wat minder scoren. Een advertentie in de krant wordt gelezen en in de prullenbak gegooid. U weet nooit hoeveel mensen uw, vaak dure, advertentie bekeken hebben. Via het internet is alles controleer- en meetbaar.

Beheer zelf uw inhoud

Wij bouwen onze websites bovenop een CMS-systeem, of voluit content management system. Dit laat je toe zelf de inhoud van je website aan te passen zonder al te veel technische kennis. Je ontvangt een eigen login en paswoord waarmee je toegang krijgt tot je website. Zo kan je bijvoorbeeld in geen tijd een nieuwsbericht toevoegen aan je website of pas je zelf je prijslijst aan. Als er regelmatig nieuwe inhoud op uw nieuwsberichten staat zorgt dit voor extra en terugkerend verkeer op uw website. Op deze manier zorgt u er bovendien ook voor dat u hoger scoort in zoekmachines. Zoekmachines houden namelijk van veel nieuwe inhoud op uw website.

Professioneel én betaalbaar

Een up-to-date website laten maken hoeft helemaal niet veel te kosten. Bij iDwebs beseffen we dat een gemiddelde bedrijf vaak weinig of geen tijd heeft voor een website.

Maar verlies dit toch niet uit het oog, wij nemen het werk op ons en maken voor u een compleet afgewerkte website vanaf € 950 of € 33 per maand.

Analyseer uw website verkeer

Met Google Analytics krijgt u belangrijke inzichten hoe bezoekers uw site gebruiken, hoe ze op uw site terechtkomen en hoe u ervoor kunt zorgen dat ze terugkomen. Bekijk rapporten in realtime en zie hoeveel mensen er momenteel actief zijn op uw site, waar ze vandaan komen en waar ze naar kijken. Dankzij Google Analytics kunt u ook de resultaten en impact te zien van uw SEO en SEA.

Hosting en domeinnamen

iDwebs voorziet u van van complete, voordelige en betrouwbare hosting. Iedere website wordt namelijk opgeslagen op redundante servers in meerdere streng beveiligde datacenters die op verschillende locaties staan. Zo bent u zeker dat uw website altijd in goede handen is.

Een goedgekozen domeinnaam is van groot belang voor uw bedrijf. Het zorgt er voor dat mensen makkelijk uw website kunnen onthouden. Uw domeinnaam bestaat uit minstens 2 delen. Enerzijds uit de domeinnaam zelf en anderzijds uit een topleveldomein (afgekort TLD), dit is het meest rechtse gedeelte in een internetdomeinnaam. Het laatste gedeelte kan je kiezen volgens doel of regio waar uw bedrijf actief in is (bvb.: .be of .bank)

De registratie van een door u gekozen domeinnaam kunnen wij uitvoeren. Dit kan bvb de naam van uw firma of familienaam zijn. www.lingier.be is een voorbeeld van een domeinnaam.

Professionele e-mail oplossing

Dankzij een eigen domeinnaam kan u perfect gebruik maken van e-mailadressen zoals info@firmanaam.be of john.d@firmanaam.be. Zo kan u perfect uw professioneel e-mail adres op uw drukwerk, bestelwagens, website,… vermelden zonder de vrees dat het plots zal wijzigen en de extra kosten erbij als gevolg.

Ook qua uitstraling kan dit tellen, want zeg nu zelf: een e-mail adres als chevy69@hotmail.com past toch niet in uw bedrijfsidentiteit?

Wij bieden oplossing aan door middel van POP3/IMAP of hosted Exchange.

Door onze ligging concentreren wij ons vooral op particulieren, bedrijven, KMO’s en verenigingen uit West-Vlaanderen.