Websitebouwers No Murphy en Protele failliet!

No Murphy en Protele zijn de handelsnamen van de J&V Benelux BVBA, De Roskam 14, 2970 Schilde met BTW nr. BE 0449.561.148.
Deze websitebouwer werd op 12 mei 2017 failliet verklaard door de Rechtbank van koophandel te Antwerpen na vroegtijdige afsluiting van de procedure WCO.

jv-benelux-faillissement

faillietDe heeft als gevolg dat alle bestaande websites van hun klanten binnenkort offline zullen gaan! Wanneer precies dit zal gebeuren is moeilijk in te schatten, maar als je weet dat een domeinnaam meestal voor 1 jaar vooruitbetaald is en de webhosting meestal per maand wordt betaald aan de provider, dan kan dit mogelijks een kwestie zijn van enkele dagen!
De kans op een overnemer is zo goed als onbestaande, J&V Benelux BVBA was berucht voor zijn nogal schimmige contracten, zodat een potentiële overnemer alleen maar ellende zou overnemen.

Werkwijze

Een standaard verkoopovereenkomst bij J&V Benelux zat meestal zo in elkaar:

 • Om de klant te overhalen om met een website te starten worden er geschenken uitgedeeld in de zin van gratis iphones, tablets, laptops, computers, flatscreens,…
 • Het eigenlijke contract is in feite een lease overeenkomst met Grenke Lease, meestal voor een periode van 48 maanden. Deze vermeld een overeengekomen trimestrieel te betalen bedrag en de ontvangen geschenken. Van een website is er geen sprake!
 • J&V Benelux overhandigt het leveringsbewijs van de ‘geschenken’ aan Grenke Lease en ontvangt direct de totale waarde van de overeenkomst.
 • De klant moet over de ganse periode van 4 jaar zijn leasecontract van de ‘geschenken’ afbetalen.
 • Na de nodige aanmaningen van de klant aan J&V Benelux wordt er meestal ook wel een eenvoudige website opgeleverd.

Concreet betekent dit voor velen dat hun website en e-mail verkeer heel binnenkort zullen onderbroken geraken. De inhoud van zowel de website als de e-mailboxen zullen onherroepelijk verloren gaan!
Zo was dit onlangs het geval voor www.verbouwingendecloedt.be die op 01/06/17 onderbroken geraakte en nu in quarantaine zit.

Heb je zelf ook nog een website die gemaakt werd door No Murphy of Protele, aarzel dan niet langer om actie te ondernemen.
Neem contact met de specialisten van iDwebs om samen een degelijke en snelle oplossing uit te werken voor deze acute toestand. Meteen kunnen we dan ook nazien op welke gebieden de website nog kan verbeterd worden. We merken dat de meeste websites van No Murphy en Protele niet goed gevonden worden in Google en meestal ook verouderd zijn.
Dankzij onze uitgekiende SEO-techniek kunnen we ook uw site heel goed doen scoren in Google.

Samenvatting: Als de eigenaars van een No Murphy of Protele website geen actie ondernemen zal de domeinnaam van de website in quarantaine geraken en na 40 dagen wordt die dan vrijgegeven voor registratie door om het even wie! De website zelf en mogelijks ook de mailbox inhoud zal verloren gaan.

108 reacties.

 • Wij hebben idd een mail ontvangen van faillissiment no murphy
  Moeten wij grenke nog betalen ?
  Mvg

  • L1ng13r4dm1n
   12/07/2017 20:10

   Het faillissement van de leverancier is geen reden om uw leasing niet meer na te komen.
   Zoals bij de meeste NoMurphy-klanten zal uw leasing allicht ook geen website vermelden maar louter hardware.

   • Onbekend
    01/08/2017 04:10

    Beste
    Zit ook bij NoMurphy . Is het contract nu te einde ? Moet ik maandelijks nog betalen? Graag wil ik er toch mee stoppen en dan is het nu het moment mss? Of zie ik dit verkeerd. Grt

    • LingierAdmin
     07/08/2017 11:53

     No Murphy en uw leasing firma, Grenke lease allicht, zijn 2 verschillende partijen. Als u ook een maandelijkse facturatie hebt bij No Murphy zal deze intussen zijn weggevallen nalv. hun faillissement.
     De lease die op papier niet over ene website gaat zal u moeten verder nakomen tenzij u een regeling met de Lease firma kan bekomen.

   • als er staat software + hardware… is het verhaal dan anders?

  • Albert Services
   04/11/2017 23:42

   Niet betalen. Ik heb een advocaat who kan proeven dat het is een false contract & niet hardware.
   Niet geloven iemand who zegt : dat is hardware

 • dakontmossingen Hendriks
  05/08/2017 13:48

  2015 ,na ondertekening contract voor 5 jaar met Nomurphy voor het aanmaken van een website werden mij 2 smartphone’s en een laptop aangeboden als geschenk. Nooit was er sprake van Grenke lease totdat ik eerste fac.ontving op naam van grenke lease bij navraag bij Vanweert Sander vertegenwoordiger van Nomurphy verzekerde deze dat er niets aan de hand was dit werd volgens hem gedaan om de wet te omzeilen en zo een contract te kunnen aanbieden van langere duur.Mij is nooit een contract voorgelegd van Grenke ,ik heb enkel getekend voor ontvangst van de geschenken wat ik logisch vond. Thans kan ik alleen maar de conclusie trekken dat alles opgezet spel is om op frauduleuze wijze. zo veel mogelijk mensen op te lichten. In mijn geval indien ik werkelijk dit contract ondertekent zou hebben betekent dit dat ik 2 smartphones en een laptop voor een aankoop prijs van 2500 € zou leasen voor een bedrag van 15000€ op 5 jaar. Ik ben naar ik vernomen heb 1 van de 200 gedupeerden.Bij deze wil ik alle anderen oproepen om samen het op te nemen tegen deze fraude u kan mij persoonlijk bereiken op het nummer 0497/455975 of op het tel. nr. 011/823306 email adres 1hendriksdaniel@gmail.com Samen veel sterker.

  • LingierAdmin
   07/08/2017 11:58

   De gevallen die ik zag hadden wel een getekend lease contract, al werd daar inderdaad niet veel uitleg bij gegeven bij de ondertekening.
   Als u beweert geen lease getekend te hebben, dan zou ik de facturen protesteren en kopij van het contract opvragen bij Grenke.

  • ahmed berdid
   21/09/2017 02:44

   zelfde verhaal als de andere gedupeerden ik had met No Murphy een overeenkomst maar er is nooit sprake

   Telefonisch onderhoud met werknemer van Nomurphy
   Grenke Lease:
   – is een financieringsmaatschappij die aan factoring doet ttz voorfinanciering van KMO ’s en eenmanszaken :
   – Grenke leverde het onderpand voor de voorfinanciering : materialen bv laptop gsm en belofte van de bouw van een website
   – betaalde in naam van de klant aan Nomurphy

   NoMurphy :
   – leverde de materialen in opdracht van zichzelf omdat ze een leaseconstructie hadden gecreëerd
   – inhoud Nomurpy contract : bouwen van een website

   – NoMurphy was de grootste afnemer van Grenke,
   – Grenke wist zogezegd niet dat NoMurphy websites verkocht en materiaal als onderpand gaven
   – Anderzijds wisten ze het wel want ze wilden de omzet
   – Grenke wist willens en wetens dat er diensten (websites) werden verkocht en niet alleen materialen, juridisch mag dit niet

   Besluit : er bestaan twee contracten :
   1 om website te bouwen = NoMurphy en
   1 contract om materiaal te leveren = Grenke ( matriaal is onderpand van de leaseconstructie)
   Volgens de werknemer van NoMurphy zijn de contracten waterdicht en is er niet onderuit te komen tenzij je kan aantonen dat Grenke een onderpand verleende op een dienst, hetgeen in praktijk niet mocht

 • Ondertussen hebben ze al een nieuw bedrijf opgericht MVL management. Brand Designer.

  • LingierAdmin
   10/08/2017 14:34

   Ja klopt, een verwittigd man/vrouw is er 2 waard.
   Hun site vermeld niks van contactgegevens, dan zou er toch al belletje moeten gaan rinkelen.

 • Unizo heeft mij aangeraden om op onderstaande link een melding te doen
  https://meldpunt.belgie.be/meldpunt/

  • Hans van wortel
   30/08/2017 13:12

   Kunnen we niet wat meer contact gegevens verzamelen.
   We hebben een naam Mv. M.P. ik heb het telefoonnummer van branddesign hun nieuwe praktijk 03 2880512 ,ik zou graag eens even oog in oog staan.

 • dakontmossingen Hendriks
  15/08/2017 12:40

  Bij mijn weten is valsheid in geschriften nog altijd strafbaar in Belgie . Al de tijd van onderhandeling met nomurphy voor het aanmaken van een website is er nooit sprake geweest van Grenke lease of over leasen van soft-ware ,ik kan alleen maar de conclusie trekken dat bijde firma’s op bedriegelijke wijze mensen oplichten. Dezen zijn eerlijke en hardwerkende mensen altijd een stap voor, zij hebben immers alle tijd om de wet te bestuderen en listige manieren te bedenken om niets vermoedende mensen op leugenachtige wijze in de val te lokken. Het ergste is dat deze firma’s na hun slag geslagen te hebben failliet gaan en korte tijd erna onder een andere naam gewoon terug opnieuw de volgende slachtoffers kunnen oplichten.Hierbij roep ik elke betrokkene op om met elk middel mogelijk deze frauduleuze handelwijze aan de kaak te stellen.

 • Trappen De Deckere - Noel
  15/08/2017 13:49

  Bij mij is net hetzelfde gebeurt, ze hebben mij een contract aangeboden die net hetzelfde zou zijn als dat van TRUVO met dat verschil dat je ik er nog een geschenk bij kreeg . Dit was een telefoon en een prullaptop . Bij de levering van het contract zag ik dat het over een looptijd van 60 maanden gingen dit was iets wat na ondertekening van de bestelbon zonder dat ik er oog op had was bijgeplaatst . Na veel gezever kon ik er niet meer onderuit. Mijn conclusie is dat deze 2 ondernemingen dit handeltje samen hebben opgezet en dit noem ik ook fraude . Er was nooit geen sprake van Grenke tot ik het contract kreeg . Ik denk dat de verkopers getraind waren om op te lichten dus samen een dossier opstarten is geen slecht idee .

  • onbekend
   09/10/2017 10:44

   Goedemorgen,

   het is inderdaad zo dat de contracten werden gefraudeerd. Het bewijs dat ze failliet zijn.

   Echter zou u moeten nadenken over hun verkopers: die mensen stonden onder zware druk om zoveel mogelijk contracten op te leveren per week.

   Had je een aantal weken “onder target”, dan vloog je de laan uit. Die mensen hadden wel goeie bedoelingen maar moesten zoveel mogelijk verkopen.

   Om de verkopers als oplichters te benoemen is héél kort door de bocht.

 • dakontmossingen Hendriks
  16/08/2017 13:16

  Volgens ik heb vernomen zijn er meer dan 300 gedupeerden, het zou natuurlijk niet slecht zijn om met zoveel mogelijk een dossier op te starten , en zoals marijke zegt melding te maken bij https://meldpunt.belgie.be/meldpunt/ . U kan me bereiken op nr. 0497/455975 of tel 011/823306email adres 1hendriksdaniel@gmail.com

  • Beste Daniel,
   Ik ben alvast geïnteresseerd om samen actie te ondernemen. Samen sterk!
   Vriendelijke groeten,
   Nick

   • Wéry Guy
    09/10/2017 19:34

    Ik had met No Murphy 4 sites helped by Grenke & Atlance. I agree – We moeten samen zijn om sterk te zijn.
    Ik heb al een advocaat maar alleen ik denk dat het is niet genoeg.
    We moeten iets doen – Schijven is good maar we moeten veel meer doen

 • M-DR bvba
  27/08/2017 00:16

  Ik had met No Murphy een overeenkomst. Dan was het plots hun financiële partner die mij een computer zou verhuren.
  Liep heel stroef. Heb me dan laten overtuigen om toch nog 2 sites te laten bij maken. En plots idd failliet.
  MVL zou het overnemen. Ze hebben de 2 sites gemaakt maar niet afgewerkt. Voor begin augustus was er een normale communicatie.
  Omdat ik flyers en brochures liet maken voor de 2 nieuwe afdelingen had ik gevraagd om zeker tegen 1 augustus de e-mailadressen in orde te hebben. “Geen probleem, komt in orde. Maak maar alles klaar. We zullen klaar zijn”
  Sinds 3 augustus geen contact meer te leggen. e-mailadressen nog steeds niet actief. Gevolg klanten kunnen ons niet bereiken en voor honderden euro’s reclame en belettering de vuilbak in.
  Het zijn echte kl……. Ik hoop dat ze aan de schandpaal genageld worden.
  Ook kan ik niet aan de sites omdat deze op naam die tr… Mv. M.P. staat.
  Ik hoop dat dit snel opgelost wordt.

  • LingierAdmin
   28/08/2017 11:06

   Typisch verhaal, ik vrees dat een oplossing van hun kant niet snel zal gebeuren.
   Als uw domeinnaam op een andere persoon staat dan kan mogelijks de huidige dns registar dit aanpassen naar uw gegevens, mits een identificatie.

   • Wéry Guy
    25/10/2017 17:32

    Ik denk dat No Murphy & Grenke of Atlance is a zeer bizarre montage. We moeten een associatie maken met good advocaat & claim money instead of continue to pay. Ik had 4 sites : een met Grenke en drie met Atlance.
    Who is interested to join me.

    • Marianne Schulze
     05/11/2017 11:51

     Zeker geïnteresseerd. Idem verhaal voor 1 website en 1 imac als geschenk! Al in handen gegeven aan DAS (rechtsbijstand) . Die hebben een advocaat gevraagd om brieven te schrijven naar Grencke. Maar Grenke lost niet en eist via aangetekende brief dat we alle openstaande bedragen ineens betalen plus het terugsturen van de imac. Ook heeft de advocaat via brief van de curator de melding ontvangen dat ze geen link vinden tussen J&V en Grencke. Ook bestaat er in België geen gezamenlijke vordering zoals in Amerika. wij overwegen om Grencke voor het gerecht te dagen voordat zij ons gaan aanklagen.

  • Goedemorgen M-DR,

   ik ken NoMurphy zeer goed. Niet te verwonderen dat ze failliet gingen, het (wan)beleid is zeker oorzaak.
   Mv. M.P. is indd het vriendinnetje van zaakvoerder Martijn Van Loon.
   Hun adres is nog steeds De Roskam 14 in Schilde, maar of er open wordt gedaan is een andere vraag. (Tel ? 03 345 68 59)
   Er is ook een GSM-nummer aan verbonden, wellicht is dat afgesloten maar je weet nooit: 0489/980660 of 0489/175553
   Best is om een advocaat te nemen en alles correct en wettelijk te laten verlopen.

   Ik kan wel nog meegeven dat het faillissement er zat aan te komen: personeel werd behandeld als vuil met veel beloftes, klanten oplichten en zelf rijkelijk en decadent door het leven gaan.
   Decadente feestjes, MP met de dikke Range Rover, MVL met de 911 of een BMW M4, feestjes op een jacht, personal trainer…. Het kon niet op.

   Tenslotte, ga NIET bij MVL management, want dat is Martijn Van Loon en maw, de zelfde structuur om mensen op te lichten.

 • Dakontmossingen Hendriks
  30/08/2017 09:41

  Ben nu in Italie tot 10 september !
  Er zijn vele gedupeerden , best contact opnemen na 10 september om gezamelijke stappen te zetten .

 • Aanleggen opritten terrassen plaatsen afsluitingen Troch Danny
  15/09/2017 15:47

  zelfde verhaal als de andere gedupeerden ik had met No Murphy een overeenkomst maar er is nooit sprake geweest van ATLANCE Partner in ICT Lease

 • GV Center
  21/09/2017 16:19

  Wij hebben net hetzelfde verhaal. Vertegenwoordiger Sander komt alles mooi uitleggen. Bezoekt ons in het begin verschillende malen tot wij een contract ondertekend hebben met “Atlance”, hun financiële partner. Vervolgens is het lang wachten op onze gepersonaliseerde website. Achteraf blijkt dit een eenvoudige site te zijn. Van “Atlance” krijgen wij te horen dat zij enkel de financiële partner zijn en dat het onze keuze was om met No Murphy (what’s in a name) in zee te gaan. Wij hebben een Surface “cadeau” gekregen maar dienen wel 4 jaar te betalen aan Atlance. Wij weten nu ook niet goed als wij het contract met Altance kunnen verbreken.

 • pleisterwerken gino
  22/09/2017 20:45

  Hallo hier het zelfde probleem. Heb zo wat het zelfde mee gemaakt als vele hier boven mij.
  De uitleg ga ik jullie besparen omdat ik op het zelfde manier ben opgelicht. Heb zelfs nog alles niet gekregen wat er beloofd was.
  Ik betaal maandelijks ook naar atlance maar ga er nu mee stoppen met betalen. Graag wil ik mee doen voor verdere stappen te ondernemen.
  mvg

 • Wij zijn ook opgelicht door No Murphy/Grenke/JV Benelux,….
  Sinds juli 2017 betalen wij geen enkele factuur meer aan Grenke. Wij vragen sindsdien enkel verduidelijking inzake de facturen/herinneringen/… die zij aan ons versturen. Zij verwijzen tevens naar een leasingscontract, waar wij geen kopie van bezitten. Wij hebben reeds een kopie van dit contract gevraagd maar de afgelopen 3 maanden hebben wij geen enkele reactie ontvangen.
  Ik heb elke betalingen aan Grenke gestopt en vraag bijna wekelijks per mail (met leesbevestiging) verduidelijking inzake de geleverde prestaties/goederen/diensten.
  Tot heden hebben zij deze verduidelijking of het contract nog niet gegeven.
  Is er een sluitend getekend contract dan zullen wij dit moeten nakomen vrees ik.
  Is dit er niet dan ontvangt Grenke (en andere bijhorende oplichters) geen eurocent meer…

 • https://www.regsol.be/Home/Search/Result

  Beste,

  Heb bij regsol een schuldvordering ingediend, want er wordt geen website meer beheerd en de hosting is weggevallen…
  weet niet als het iets zal uithalen?

  • Dewi Draulans
   07/01/2018 10:46

   Beste, ik heb voor een cliënt aangifte van schuldvordering gedaan. In de status van Regsol staat dat dossier nu als “niet behandeld”.

 • Beckers Marc
  05/10/2017 15:18

  Aan alle gedupeerden.
  Ik ben de eigenaar van het pand in De Roskam 14 te Schilde, alwaar Lopi bvba (No Murphy), Martijn Van Loon en Mv. M.P. woonachtig waren. Sinds een zestal weken woont geen van hen er nog. De huurschade in het pand is enorm, en zoals te verwachten was werd de huur niet betaald. Deze informatie teneinde geen nodeloze briefwisseling naar dit adres te sturen, en met het verzoek jullie respectievelijke raadslieden hiervan in kennis te willen stellen. Met vriendelijke groeten.

  • Sofie Claeys
   10/10/2017 21:41

   Dag Marc, ik hoop dat je toch al klacht hebt ingediend over het feit dat het officiële adres van Lopi nog niet werd gewijzigd?

   • Marc Beckers
    16/10/2017 19:53

    Beste Sofie,
    Aangaande heb ik met de politie getelefoneerd en zij zijn met dit dossier bezig.
    Met vriendelijke groeten.
    Marc

  • Rudi Van Dessel
   21/12/2017 14:00

   Beste, kan u een mailtje sturen naar ‘Rudi.vandessel@police.belgium.be’, zodat ik u nadien kan contacteren ivm No Murphy en Maarten van Loon.
   Met vriendelijke groeten
   Rudi Van Dessel – Hoofdinspecteur Federale Gerechtelijke Politie Mechelen, Zeutestraat 2A te 2800 MECHELEN

 • Ook wij zijn opgelicht door brand desinger mvl management.
  Graag wil ik iedereen oproepen om samen een zaak tegen deze oplichters op te starten.

  • Marc Beckers
   16/10/2017 20:04

   Beste Stefan,
   Het is duidelijk dat jullie allemaal zijn opgelicht.
   Ga allen een klacht, zo zou ik het doen.
   Mvg. Marc

 • Hierbij sluit ik me eveneens aan in de lange rij van gedupeerde,die door deze “bende” werd opgelicht. Heb reeds met verschillende mensen gesproken, en het is toch godgeklaagd dat er wss nog dagdagelijks mensen in onze voetsporen treden en eveneens slachtoffer worden van deze wansmakelijke praktijken….dit MOET stoppen en afgestraft worden. Samen staan we sterk…suggesties zijn meer dan welkom..

 • Misschien kan je op volgend nummer Mv. M.P. inlichten dat er nog gerechterlijke stapppen zullen worden ondernomen….

  Gevonden op de website van “Forumjobs”.

  Contactpersoon: M.P. -Telefoonnummer:0497 xxxx98

 • Dito verhaal. Zelf heb ik sedert mei meerdere aangetekende brieven gestuurd naar Grenke om mijn facturen sedert mei 2017 te betwisten en heb dan ook de automatische betalingen stopgezet. Het enige wat ik van hen ontving waren rappels en standaardbrieven met melding dat er een incassobureau aangesteld wordt aangezien ik “de facturen niet betwist”!!!
  In september ben ik naar een advocaat gestapt die hen ook nog een brief gestuurd heeft (in de hoop dat advocaten-taal meer invloed zou hebben).
  Vandaag heb ik eindelijk eens een “persoonlijke” brief ontvangen met vermelding dat ik wél moet betalen: “Artikel 2 van ons algemene voorwaarden betreft ‘levering, montage en het inwerking stellen van het gehuurde materiaal gebeuren op kosten, op risico en onder de verantwoordelijkheid van de huurder’.”
  Nu terug naar de advocaat… 🙁

 • Nadia Raemaekers
  19/10/2017 11:58

  Voor ons ongeveer hetzelfde verhaal!
  website werd overgenomen van proximedia (even frauduleus) de opzegvergoeding zou door Nomurphy betaald worden ….. nog niks gehad!
  Na aandringen van Sander Iphone aangenomen en hier in de kast gelegd (kon er niets mee doen) !
  Op de bestelbon stond een Macbook Air vermeld… op het rentingcontract een Apple 1 ….
  Maar op mijn bestelbon staan ook wel kredieturen 20/maand gedurende 60 maanden…… die ze niet kunnen leveren!
  Ik heb mijn betaling stopgezet en een advocaat het contract laten nalezen, van deze ga ik nog antwoord krijgen.
  Gelieve steeds melding te maken bij FOD economie, en denk eraan …… samen staan we sterker!!!
  Indien gewenst kunnen jullie mij steeds contacteren vgsbvba@gmail.com
  Mvg,
  Nadia

 • dakontmossingen Hendriks
  20/10/2017 13:20

  Geachte, onbekende.
  Eerlijk gezegd begrijp ik uw redenatie niet. Wanneer iemand vraagt om op frauduleuze wijze mensen te bedriegen ook al is dit uw baas dan heb je nog altijd de keuze hier wel of niet aan deel te nemen.Persoonlijk zou mijn geweten dit niet toelaten .Denk eens aan de schade die is aangericht in mijn geval zou ik 15000 € moeten betalen voor de aanmaak van een website welke . slechts enkele maanden gediend heeft ,boven dien was deze niet om aan te zien. Dan spreek ik nog niet van de verliezen welke ik leed aangezien er na failliet gaan van nomurphy geen website meer was.Dan dien je te bedenken dat ik een van de vele honderden ben.Wanneer ik dan lees op deze site dat de zaakvoerders een luxe leven leiden op kap van hardwerkende mensen dan stel ik mij vragen. We kunnen ons ongenoegen hier blijven uitspreken of we kunnen gezamelijk opstaan tegen dit onrecht voor verdere afspraak kunnen jullie mij bereiken op tel: 011/823306 of 0477/307456 email 1hendriksdaniel@gmail.com

 • Beste, zoals vele van jullie zijn wij ook bedot geweest. Wij zijn naar de advocaat gestapt en zij is het nodige aan het doen. Best zelf geen stappen ondernemen naar hun toe.Laat dit over aan de advocaten. wat eventueel kan is dat de advocaten samen één lijn trekken en zo Grenke en NoMurphy voor de Rechtbank trekken voor hun oplichterij, letterlijk en figuurlijk.De vertegenwoordiger die toen bij ons dit verkocht heeft, durfde zichzelf daarna nog eens laten zien voor een ander product, je moet maar durven. Ik lees bij iemand dat ze overgegaan zijn bij Proximedia, sorry maar deze zijn ook niet te vertrouwen. De staat zou beter wat strenger dienen op te treden aan zo mensen die anderen letterlijk in zak zetten.. begrijp niet dat ze dit toelaten. Wij verdienen eigenlijk allen die bedot zijn geworden door hun, een grote schadevergoeding. Wij willen jullie mee steunen

 • Beste, wij zijn ook bedot zoals jullie.. wij zijn met advocaat bezig en zij volgt alles op.. wij zelf mogen geen schrijven doen en/of antwoorden naar Grenke. Best is dat de advocaten op één lijn trekken, om zo sterker te staan tegen Nomurphy en Grenke en hun aan te klagen wegens oplichterij en dat ze letterlijk en figuurlijk in ons zak gezeten hebben, met hun verkooppraatjes. De vertegenwoordiger is nadien nog hier geweest voor een ander product te verkopen, je moet maar lef hebben. Wij zijn bereid om te steunen om zo sterker te staan tegen Grenke en NoMurphy. Begrijp niet dat de staat dit toelaat en dat zo mensen als hun te andere mogen bedotten. Ik lees ook hierboven ivm Proximedia, deze zijn ook niet te vertrouwen. Er dienen toch strengere wetten te komen hieromtrent en betere opvolging.

 • Thuisverpleging Sandra
  24/10/2017 19:21

  Hier hetzelfde geval. Veel toeters en bellen beloofd door No Murphy en na veel over en weer gebel en geloop kreeg ik toch de gewenste website, wanneer No Murohy failliet ging, kreeg ik telefoon dat ik mij geen zorgen hoefde te maken want alles ging gewoon door onder de naam Brand Designer. Deze zijn nu blijkbaar ook failliet en sinds kort is de website inderdaad verdwenen. Blijkbaar heb ik een leasing contract met Atlance waar niets van een website vermeld staat. Heb deze gebeld en zij kunnen er niets aan doen en de betalingen dienen verder te gebeuren. Ik zie hier wel dat de meeste onder jullie een contract hebben met Grenke, bij mij is het wel Atlance maar de frauduleuze praktijken zijn gelijk.

  • ik zit hier met het zelfde ,een contract via LOPI bvba pro copy de roskam 14 schilde . ik moet 577,17 per kwartaal betalen en dan hadden ze belooft de oude site (proximedia of online) over te kopen voor bijna 1900euro ,ik heb dat geld nooit gezien maar ik heb er wel btw op moeten betalen omdat ik mijn site verkocht had. mijn web-site staat nog online maar is niet meer in orde ,ik betaal hier in het totaal 11543,40 euro voor, maar eigenlijk betaal ik de printer en de laptop triumph adler 300ci + onderkast en een macbook air en dan staat er nog software voor de printer ,wat die software is weet ik niet ,ik heb nooit een cd-rom ontvangen of iets anders ,dus ik weet niet hoe ik de printeer kan koppelen aan een andere pc.
   er werd verteld dat de printer en laptop tebeschikking werd gesteld en niet dat je deze huurt. ik heb naar grenke gebeld en als ik dit wou stop zetten moest ik bijna 9000 euro betalen en alles in leveren .
   blijkbaar hebben ze een lening aan gegaan bij de bank van Europa op mijn naam , dit kan toch niet ,ik moet nog langs de nationale bank gaan om dit na te trekken want ik begrijp dit niet . kan iemand anders een lening aan gaan onder jou naam?
   in eider geval ik ben maar een kleine firma en moet nu hard werken om alle rekeningen te betalen (2 sites buite alle andere koste ) NOMURPHY je word bedankt. ik hoop dat ze het zelfde mee maken alleen 300 keer erger

  • Beste

   Bij mij ook hetzelfde verhaal met Atlancentrum ipv Grencke.
   Het is bij iedereen hetzelfde verhaal, het komt erop neer Hoe meer spullen u hebt gekregen, hoe meer gemoet afbetalen. Welke regio zit u? Grts wim

 • Nijs Dimitri
  26/10/2017 11:55

  Beste
  Ik ben ook een van de gedupeerde
  Heb vandaag een brief gehad met opzegging van het contract van grenke. En dat ik de goederen moet terug brengen en nog al het rest bedrag moet betalen tot en met 1/10/2020 dit bedraagt bij mij 6700€!
  We moeten samen iets ondernemen !
  U kan mij altijd bereiken op 0494923607 . Nijs.dimitri@gmail.com

  • Dewi Draulans
   07/01/2018 10:49

   Hetzelfde is mijn cliënte overkomen, met een restbedrag van € 12.000,- …

 • Van Eecke
  26/10/2017 14:58

  Beste, blijkt dat ze zich sterk willen houden Grenke met hun contract dat ze zogezegd hebben van ons allen die door No Murphy ons is opgelegd : Algemene voorwaarden van het Rentingcontrakt. Bij deze mensen is het best dat we toch samen een bijeenkomst roepen om hier samen sterker te staan met advocaten die hierop kunnen ingaan. eventueel een bijeenkomst te Hasselt middelpunt ongeveer van Limburg. Wie gaat hiermee akkoord? Zodoende wij ook de advocaten op de hoogte kunnen stellen, zij hier ook aanwezig kunnen zijn, alsook eventueel journalisten. Desnoods geven we het door aan VTM nieuws. tel : 0484/984664

 • Prima Donna
  26/10/2017 16:17

  Bij Prima Donna in Gent is het helemaal hetzelfde verhaal.
  Wij hebben vorige week ook een eenzijdige opzegging van Grenke gekregen met de daarbijhorende uitnodiging het materiaal terug te brengen en het totaalbedrag van 9.252,00 te betalen.
  Wij hebben reeds gereageerd hier niet akkoord mee te gaan.

 • Prima Donna
  31/10/2017 11:58

  Kan iedereen een klacht indienen bij testaankoop ?
  Hoe meer klachten er ingediend worden, hoe meer druk er kan uitgeoefend worden.
  https://www.test-aankoop.be/klagen/uw-klacht-rechtstreeks-naar-een-bedrijf-sturen.
  Dit is kosteloos. Je moet je gewoon registeren.
  (bij bedrijf waartegen ik klacht wens in te dienen heb ik Grenke genomen ; No Murphy heeft geen zin meer)
  Als het iets uitdoet, nemen wij alleszins een abonnement!

 • Wie o wie heeft er voor mij Info omtrent verblijfplaats van Mr. M. V. L.?
  Ben namelijk zelf opgelicht 9 jaar geleden door M. heel geraffineerd voor een zeer groot bedrag.
  Ik moet er wel bij vermelden dat dit in Nederland heeft plaatsgevonden en naar meerdere rechtszaken verder die ik allemaal gewonnen heb maar nog geen cent terug gezien sterker nog er zijn voor mij nog veel meer kosten bij gekomen omtrent advocaten en privé detectives.
  Ik kom er nu via deze site erachter dat M. zich dus al die tijd in België heeft opgehouden maar inmiddels ook weer gevlogen is.
  Ben weer eens net te laat!!!of misschien niet!!!
  Mocht er iemand Info omtrent Mr. Mn of Mv. M. hebben dan ben ik daar erg in geïnteresseerd.

  • Marc Beckers
   12/11/2017 21:23

   Dag Cor,
   Het laatste nummer dat ik van Mv. M.P. had was: 0471 xxxx15

  • Dit stond in de eerdere reacties :

   Beste, kan u een mailtje sturen naar ‘Rudi.vandessel@police.belgium.be’, zodat ik u nadien kan contacteren ivm No Murphy en Maarten van Loon.
   Met vriendelijke groeten
   Rudi Van Dessel – Hoofdinspecteur Federale Gerechtelijke Politie Mechelen, Zeutestraat 2A te 2800 MECHELEN

  • Mp werkt voor een bedrijf in Berchem . Zij is nu recruiter . De samen werking met andere personen zijn ingelicht . Ze vertellen niets . Privacy commisie doet haar werk . Ze beschermen haar . Maar weet nu waar chichi zit . Dus samen werken en vuil rat vinden . Met de overlopers naar andere webside bouwers . Vind ik dat nog normaal .

  • Paul Vanhees
   12/03/2018 17:09
 • Heeft iemand al een dagvaarding ontvangen?
  zoja, voor welke rechtbank is het en door welk advocatenkantoor?

  Ik heb er één ontvangen op 3 November

 • Mijn bedrijf Eerste Hulp Bij Aannemers bestaat nu vier jaar.

  Ik heb een dagvaarding ontvangen van Grenkelease voor een klant van mij.
  Met toestemming van mijn cliënt mag ik deze publiceren hier.
  Indien er nog mensen zijn die vragen of dergelijke hebben mag je mij steeds contacteren.

  Lander.ehba@gmail.com http://www.eerstehulpbijaannemers.com

 • gvc ?? Gina Van Cauwenberghe
  Je hebt er ook gewerkt als directie dus je weet ook wat er gebeurd is denk ik
  EN WIE WAS UW VRIEND KOMAAN HE !!

  • Gina Van Cauwenberg
   06/02/2018 18:20

   Beste,

   Onlangs werd ik op de hoogte gebracht van het bestaan van dit forum !
   Nu begrijp ik het ….

   Graag wil ik toch even melden dat IK Gina Van Cauwenberg ben en ik heb NOOIT commentaar noch deel genomen aan dit alles!
   Diegene dit zich uitgeeft voor GVC ben ik niet en ik vind het totaal absurd dat dit in mijn naam wordt uitgegeven!
   Ik vermoed dat dit een personeelslid is dat zeer gefrustreerd en ontevreden was maar niet het lef had om in eigen naam te reageren !!!!

   Lang VOOR het faillissement ben ik zelf opgestapt om de eenvoudige reden dat ik andere carrière opportuniteiten had.

   Laat ik duidelijk zijn dat ik totaal niet akkoord ga met wat hier allemaal vermeld en geïnsinueerd wordt ivm No Murphy enz….
   Zeker ook niet wat er over mij wordt geïnsinueerd !

   Mijn advies aan iedereen : informeer u eerst alvorens u te laten meeslepen door deze primitieve denk- en handelswijze.

   • dus u zou betalen voor iets wat er niet meer is ,als ik morgen naar u toe zou komen en ik sluit met u een contract af voor iets en ik haal het weg later , gaat u dan nog betalen ,het gaat hier niet over primitieve denkers.
    er zijn 600 tot 800 bedrijven die moeten betalen voor iets wat ze niet meer krijgen ,als u dan af komt met dat u niet akkoord gaat met wat hier allemaal staat dan zit u in mijn ogen zelf met iets er tussen.
    het blijft een feit dat het materiaal dat we kregen belooft is als geschenk.
    we hebben geen web site meer en toch moeten we blijven betalen ,laat me niet lachen.
    als de werknemers of hogere personen gewoon eens met de waarheid af komen ,dat zou veel simpeler zijn want vroeg of laat komt toch alles aan het licht.
    als alle bedrijven mee doe dan gaat dit een monster proces worden waar niet meer langs gekeken kan worden.

   • u hebt een opleiding genoten via Atlance voor u klantjes geld in u eigen zak te steken .Jij verkocht en wist wat er ging gebeuren .Dus hou bek alle verkopers en verkoopsters zitten in een data bank. hopelijk in 1 zak . Maar zit veel dieper. Een appel diep in jullie kont. Schaamteloos om nog te roeren waar jij en anderen contracten hebt aangeboden . Er zijn webbouwers die ze nog aanpakken . De val van digitaal ondernemers zal een feit zijn . Spijtig genoeg kunnen wij jullie niet dagvaarden door te liegen. Maar niets schrijven en zwijgen dat houd mij niet tegen.

   • Paul Vanhees
    12/03/2018 13:37

    Beste bedriegster,
    U was er al lang VOOR het faillissement uitgestapt…..beweert U
    Is het daarom dat u op 07.02.2017 de maatschappelijke zetel van uw bedrijfje Corbu Trading hebt verplaatst van De Roskam naar Gemeenteplein 38/2 in Knokke ?
    Dit is exact 10 dagen voor de aanvraag tot ‘gerechtelijke reorganisatie’ vanwege J&V Benelux op 17.02.2017
    U was zeer goed op de hoogte van de bedrieglijke praktijken van MVL en al zijn aliassen… u kwam persoonlijk proberen de frauduleuze aanpak te verklaren met een verhaal dat kant nog wal raakte..
    Ik wens u veel succes in uw verdere ‘carrière’, liegen en bedriegen kan u alleszins als de beste, dat helpt al een heel eind……

 • Hier ook hetzelfde verhaal als alle gedupeerde hierboven.

  Ipv 9maanden opzeg te betalen, zou volgens hen het resterende bedrag van de looptijd betaald moeten worden.

  Website / ‘software ‘ offline en dan nog elk kwartaal betalingen uitvoeren voor een laptop? Ik dacht het niet.

  Hier zullen we dan maar gerechtelijke stappen voor ondernemen, want zelf kan ne kleine zelfstandige niet op tegen

  deze oplichters.

  • Sam De Nyn
   07/01/2018 19:37

   Beste
   Ik heb 15 jan een rechtzaak tegen hun en heb nog enkele medegedupeerde nodig die hun verhaal willen doen .

   Wil u me daar met helpen om zo de smeerlappen te stoppen ?

   Info@tuinendenyn.be

   • Seth Wyman
    23/02/2018 18:24

    Heeft Grenke jullie voor de rechter gesleept ? Graag hoor ik jouw verhaal.

 • Anoniempje
  27/11/2017 15:24
  • Marianne
   06/12/2017 11:36

   Zou het mogelijk zijn om het volledig artikel te publiceren? ik heb geen abonnement en kan het dus niet lezen.
   Bovendien net van mijn raadsman vernomen dat er geen compromis mogelijk is met Grencke en dat ze zullen overgaan tot dagvaarding indien we niet betalen. Onze advocaat heeft bovendien vonnissen ontvangen waarbij Grencke zijn gelijk haalt en de klanten de totaliteit moet betalen.
   De enige uitweg volgens onze advocaat is: een klacht met burgerlijke partijstelling voorbereid lastens de zaakvoerders van J&V Benelux alsook lastens onbekenden die met J&V Benelux zouden hebben samengewerkt. Als daaruit blijkt dat er een “malafiede” link bestaat tussen beide partijen kunnen we dan nog ons geld terugvorderen.
   Mijn advocaat vraagt ook dat zoveel mogelijk gedupeerden zo een klacht indienen. Hoe groter aantal klachten, hoe meer kans dat ze tot vervolgingen kunnen overgaan.
   Gelieve zo veel mogelijk te verspreiden en klacht indienen.
   bedankt
   Marianne Schulze

   • Hallo, ik wou klacht indienen zoals je hierboven vermelde .
    Ben zelf opgelicht door Atlance en dus ook geen website meer.
    Enkel nog de kado’s die ik moet betalen voor leasing.

    Hoe kan ik me aansluiten bij de gedupeerden om een klacht te sturen?
    contacteer mij aub.
    boekhouding@sanitairjurgen.be

   • Dewi Draulans
    07/01/2018 10:53

    Mevrouw,
    de advocaat van Grenke heeft dezelfde rechtspraak aan mij doorgestuurd, teneinde van mijn cliënte geld vast te krijgen. De enige optie is inderdaad om een klacht te doen bij de onderzoeksrechter, zo veel mogelijk.

   • Dewi Draulans
    09/01/2018 17:58

    kan u mij de naam van uw advocaat even privé doorsturen zodat ik hem eens kan bellen; we kunnen mekaar misschien helpen : dewi.draulans@skynet.be

    • Beste,

     dit stond in de bovenstaande reacties.

     Beste, kan u een mailtje sturen naar ‘Rudi.vandessel@police.belgium.be’, zodat ik u nadien kan contacteren ivm No Murphy en Maarten van Loon.
     Met vriendelijke groeten
     Rudi Van Dessel – Hoofdinspecteur Federale Gerechtelijke Politie Mechelen, Zeutestraat 2A te 2800 MECHELEN

     Misschien kan u hierbij terecht ook 🙂

 • LingierAdmin
  06/12/2017 12:52

  Op 24/11/17 sommeerde een advocatenbureau uit het Antwerpse, in opdracht van hun cliënt M.P., om alle persoonlijke verwijzingen van haar te verwijderen uit dit artikel.
  Zo niet zou er een dagvaarding volgen van de website uitbater.

  Uiteraard kunnen we hier ook geen copyright beschermd materiaal, zoals krantenartikels publiceren.

 • Waar kan ik die Martijn van loon en zijn Mv M. vinden? Graag tips

 • Sam De Nyn
  07/01/2018 19:33

  Beste mensen ,

  Ik ben en rechtzaak gestart tegen grenke en atlanse .

  Hier voor ben ik op zoek naar mede gedupeerde die ook hun verhaal willen doen , om zo te kunnen aan tonen dat dit pure oplichterij is .

  Hier door hoop ik ook de eerste stap te kunnen winnen zo dat andere hun slag op gerechtelijk gebied ook sneller kunnen winnen .

  Kunnen jullie me daar bij helpen aub ?
  Rechtzaak is 15 jan 2018

  • Marianne
   09/01/2018 14:43

   ik wil wel mijn verhaal komen doen – marianne@xls.be

  • ik wil best komen ,laat maar weten waar.

  • Beste, dit stond in bovenstaande reacties. Misschien kan u tijdens de rechtzaak aanhalen dat de federale recherche met de zaak bezig is :

   Beste, kan u een mailtje sturen naar ‘Rudi.vandessel@police.belgium.be’, zodat ik u nadien kan contacteren ivm No Murphy en Maarten van Loon.
   Met vriendelijke groeten
   Rudi Van Dessel – Hoofdinspecteur Federale Gerechtelijke Politie Mechelen, Zeutestraat 2A te 2800 MECHELEN

  • Peter De Swert
   29/01/2018 15:31

   Beste Sam,
   Ik ben ook gedupeerde. Ik heb een contract met Grenke/nomurphy.
   Ik wou eens horen hoe de rechtzaak is verlopen. Ik heb nu alle documenten naar mijnb raadsman gestuurd, maar die zag het somber in.
   Alvast bedankt.
   Peter De Swert

 • siegfried
  09/01/2018 14:34

  wij hebben proces tegen grenke verloren maar denken om in beroep te gaan.
  heeft er iemand weet van proces dat gewonnen is tegen grenke lease?

  je kan me mailen sigispain@gmail.com

 • Marianne
  09/01/2018 17:19

  Volgens mijn advocaat winnen ze elk proces. Het is het gerechtelijk onderzoek dat moet uitmaken of er een malafide link is tussen de diverse leasingmaatschappijen en J&V! bovendien is de aanklacht tegen J&V en niet tegen Grencke. Ze zullen zich wel sterk voelen aangezien ze alle processen winnen. Tenslotte hebben wij een contract getekend met Grencke waardoor een rechter alleen maar hun gelijk kan geven. Verschrikkelijk maar waar.

  • Beste, dit stond in bovenstaande reacties. Misschien kan u tijdens de rechtzaak aanhalen dat de federale recherche met de zaak bezig is :

   Beste, kan u een mailtje sturen naar ‘Rudi.vandessel@police.belgium.be’, zodat ik u nadien kan contacteren ivm No Murphy en Maarten van Loon.
   Met vriendelijke groeten
   Rudi Van Dessel – Hoofdinspecteur Federale Gerechtelijke Politie Mechelen, Zeutestraat 2A te 2800 MECHELEN

 • Dewi Draulans
  09/01/2018 17:55

  Kunnen we niet eens een samenkomst beleggen op een namiddag (advocaten hebben in de voormiddag meestal zitting)? Brussel, Leuven, Antwerpen, elders??? Best in een gerechtsgebouw, gezien we met velen zijn.

 • wij zijn in groep bezig bij de advocaat David Vandenhoudt Diestersteenweg 290 kermt-hasselt we zijn al met een hele groep.
  zijn nummer is 011/872716. met hoe meer we zijn hoe sterker we staan.

  • Beste, dit stond in bovenstaande reacties. Misschien kan u tijdens de rechtzaak aanhalen dat de federale recherche met de zaak bezig is :

   Beste, kan u een mailtje sturen naar ‘Rudi.vandessel@police.belgium.be’, zodat ik u nadien kan contacteren ivm No Murphy en Maarten van Loon.
   Met vriendelijke groeten
   Rudi Van Dessel – Hoofdinspecteur Federale Gerechtelijke Politie Mechelen, Zeutestraat 2A te 2800 MECHELEN

 • Ik ben ook gedupeerd door Branddisgner.Verkoopster siya chahid is van Algerijnse afkomst .zelfde geval klacht indienen meldpunt belgie. testaankoop . indien dit niet werkt zal ik een decatent feestje houden in Zaventem . Trommel helft belgie op om amok te maken te bedriegers en zakkenvullers. Oei we worden wakker .dan zal de staat ingrijpen . want economie moet draaien en niet tegengehouden door bedriegers

  • advocaten en rechters willen ook eendeel .maar geen geweld.ze rekken alleen maar uit procedure van 3 a6 jaar uurloon van 120€ kassa vullen

  • Spijtig met zo een reactie .Maar Rudy als er paar financieel moeilijkheden komen dan is een woord of een mail niet genoeg. Ze weten wat ze doen maar hebben nog geen pak slaag gekregen .de traditie in Belgie is laks. U zal zien wat er schrijnend ga gebeuren de komende maanden en jaren . politie is ook een vriend in bemiddeling. Maar mensen die veel geld uitgeven komen zich zelf tegen . Tip mv. M. en martijn zitten veel in Ibiza .geld opdoen coke snuiven enz . karma zal hun tegen komen

   • Waar op Ibiza ? Ik woon hier nu… kan ze mss eens even dag gaan zeggen ?

 • Das normaal dat Iedereen meekijkt. Ze lachen maar de dutskes. Digitaal moet menselijk blijven.Ze lopen naar een ander marketing bedrijf voor hun vel te redden. De Sint geloof je 7 jaar en dan komt de waarheid aan het licht.da ie niet bestaat. Maar wat is menselijk als de rechter naar het contract kijkt en altijd de kant van het contract bekijkt. Als beginnende of reeds zelfstandigen zijn er andere mogelijkheden om reclame te maken . Als de staat ministerie zie wat dit teweeg bent zou ik beginnen na denken .pak eens een grove borstel. kuis oneerlijke pratijken met monster boetes verzus horror contract. Je wil economie draaiend houden dan moet men gaan knippen in de bomen waar vervuilde takken zitten . diegene die in de valkuil zit een ladder geven. Zodat men sterker wordt want doe dit maar een keer .

 • Chantraine
  13/02/2018 11:25

  Beste,

  Wij zijn niet van plan om ons te schikken naar Grenke. We gaan hiertegen vechten en zoeken nog zoveel mogelijk slachtoffers die bereid zijn om mee samen te spannen. Mocht je interesse hebben stuur ons maar een mail naar chantraine.co@gmail.com dan bezorg ik u de gegevens van onze advocaat en kan je deze overmaken aan de jouwe. Zo kunnen we verschillende dossiers samenhangen en zal er misschien eindelijk eens gehoor aan gegeven worden.

  Met vriendelijke groeten,

  K.

 • Beste,
  Ik ben ook één van de zoveel gedupeerde met 2 zaken, heb ondertussen €21634.27 betaald aan “kadootjes” ter waarde van €5897.
  Misschien is het toch beter een samenkomst ergens te organiseren met één van de advocaten als spreker hoe we dit best aanpakken.
  Mijn dossier is ook doorgegeven aan advocaat David Vandenhoudt.
  Zelf ben ik bereikbaar op 0477 67 76 48 of info@elektriciteitswerken.com

 • Seth Wyman
  23/02/2018 18:07

  Wij zijn ook slachtoffer. Wij stopten met betalen in juni 2017.
  Onlangs kregen wij een brief van Grenkes advocaat dat ze een verbrekingsvergoeding eisen van 5000 eu.
  Wij hebben nu via Unizo een advocaat onder de arm genomen .
  Ook maakten wij melding bij de economische inspectie. Ook op aanraden van Unizo.

  Het zou me straf lijken als Grenke ons allen voor de rechter zal slepen.

 • Beste mensen, ik ben ook een gedupeerde. Ik heb bij Grenke een bedrag van 11.400 euro af te betalen. Volgens de verkoopster was dat jaarlijks opzegbaar, maar in kleien lettertjes staat minstens 5 jaar !
  Maar … als Grenke failliet is, waarom ontvang ik dan nog rappels voor betalingen ?

 • Beste mensen, ik ben ook een gedupeerde. Ik heb bij Grenke een bedrag van 11.400 euro af te betalen. Volgens de verkoopster was dat jaarlijks opzegbaar, maar in kleien lettertjes staat minstens 5 jaar !
  Maar … als Grenke failliet is, waarom ontvang ik dan nog rappels voor betalingen ?

 • Net naar de advocaat gebeld: als alle gedupeerden zich willen richten aan : advocaat David Vandenhoudt Diestersteenweg 290 kermt-hasselt
  011/872716 info@vandenhoudt.eu Deze heeft reeds een mooi dossier lopen, samen met een reeks andere advocaten, tegen Grenke. Hij adviseert om alle betalingen èn domicilieringsopdrachten stop te zetten en niet te reageren op aanmaningen èn alle briefwisseling naar hem door te mailen.
  Van zodra Grenke een in gebrekestelling doet zullen ze vervolgd worden door een hele groep gedupeerden.

 • Ook ik ben gedupeerde in deze zaak. Ik heb via mijn advocaat een voorstel tot minnelijke schikking gedaan naar GRENKE, maar die willen geen toegevingen doen. Nu heeft GRENKE een dagvaarding gestuurd, dus zal ik ook moeten betalen voor NIETS. Een rechtszaak starten tegen GRENKE raad mijn advocaat af omdat de kans zeer klein is deze te winnen. Nu bekijken we verder of we klacht gaan indienen tegen de zaakvoerders van J&V BENELUX.

  • bel naar David Vandenhoudt hij heeft het heel dossier in handen samen met nog 4 andere advocaten ,niet betalen is de boodschap, als iemand een deurwaarder aan de deur krijgt word er over gegaan naar een strafklacht tegen Grenke omdat wat ze doen niet wettelijk is.
   Ik lees hier boven dat Grenke zelf failliet is , klopt dit ?

   • Beste,
    Grenke zelf is niet failliet!
    het is No Murphy, J&V Benelux en nog enkele andere van hun bedrijfjes die in faling zijn.
    Deze zijn wel met het geld weg dat ze zelf via de fraude contractjes opgemaakt hebben met grenke.
    Ik raad aan geen advocaat alleen te nemen, dit gaat u veel geld kosten en één advocaat is machteloos tegen zo een bende.
    Ikzelf ben ook bij David Vandenhoudt gegaan, hij heeft al verschillende klanten in dit dossier en werkt samen met nog enkele andere.
    Als het tot een zaak komt en voor verschillende samen kan pleiten zal dit meer invloed hebben tegen Grenke.
    Ik heb dit ook al doorgegeven aan hogere instanties.
    Zelf ben ik bereikbaar op 0477 677648 indien je nog info wil.

 • Marc Beckers
  02/08/2018 18:42

  Sinds maart jongstleden is blijkbaar iedereen het onrecht vergeten wat Van Loon en zijn firma’s hebben aangedaan…
  Marc Beckers

 • Paul Vanhees
  03/08/2018 11:30

  Toch niet. Advokaat Vandenhoudt heeft einde maart in naam van een 30tig tal gedupeerden klacht neergelegd bij de onderzoeksrechter in Antwerpen tegen Grenke, J&V, Lopi en consoorten. Sindsdien is het redelijk stil aan de kant van Grenke. Uw huurschadeprobleem is hier echter niet mee opgelost.

 • veerle colpaert
  18/09/2020 07:57

  Kan iemand laten weten wat de huidige stand van zaken is.
  Kunnen we betalingen naar atlance stopzetten

  • Beste Veerle, heeft u hier antwoord op gekregen?
   Wij zijn ook slachtoffer van fraude en Atlance.

 • Verbraeken Louis
  11/02/2021 12:25

  Beste slachtoffers,

  Ook wij zijn slachtoffer zoals jullie allemaal. Froudeleus contract getekend bij Grenke lease zonder ons weten natuurlijk.
  Ook getekend voor een smartphone en een tablet waar we uiteindelijk 20000€ voor moesten betalen bij Grenke Lease. Wij hadden onze website eerst bij proximedia.
  No Murphy zou ons ook de verbrekings vergoeding terug betalen, ook niet gebeurd.
  Wij hebben ook een advocaat genomen maar die staat alleen machteloos zegt hij.
  Daarom onze vraag bij welke advocaat het dossier van meerdere slachtoffers behandeld word?

  Hopenlijk krijg ik hier enige reactie op.

  VL Ramendeuren

 • Er is een limburgse advocaat die de zaken bundelt. Ben zijn naam kwijt…staat hier ergens in 1 van de vroegere posts.

Reacties zijn gesloten.