E-mail beheer

Het belang van een goed e-mail adres

Dankzij een eigen domeinnaam kan u perfect gebruik maken van e-mailadressen zoals info@firmanaam.be of john.d@firmanaam.be. Zo kan u perfect uw professioneel e-mail adres op uw drukwerk, bestelwagens, website,… vermelden zonder de vrees dat het plots zal wijzigen en de extra kosten erbij als gevolg.

Ook qua uitstraling kan dit tellen, want zeg nu zelf: een e-mail adres als chevy69@hotmail.com past toch niet in uw bedrijfsidentiteit?

IMAP oplossing

Om e-mails te ontvangen op een e-mailprogramma moet u gebruik maken van een protocol. Dit kan door middel van POP3 (Post Office Protocol) of IMAP (Internet Message Access Protocol).

Via het POP3 protocol download u de e-mails van de server en worden deze bewaard op uw computer. Met het IMAP protocol worden uw e-mails bewaard op de server. Deze e-mails worden dan gesynchroniseerd op al uw toestellen. Als u een e-mail leest, verstuurt of verwijdert met IMAP, ziet u dit meteen op al uw toestellen.

Op de pagina IMAP e-mail geven we u graag meer info.

Prijzen vanaf € 6,- per maand

IMAP e-mail - iDwebs.be

Hosted Exchange oplossing

Hosted Exchange heeft de basis mee van IMAP. Maar als extra synchroniseert u niet enkel uw e-mails maar ook uw contacten, agenda en taken. Wanneer u een afspraak noteert op de smartphone is deze ook vrijwel direct zichtbaar in de agenda voor uw collega’s.

Hosted Exchange biedt u alle functionaliteiten van een Microsoft Exchange server zonder enige investering. Geen investeringen in software of een server en een aanzienlijke besparing op onderhoud en beheer.

Vooral bedrijven die meerdere mailboxen gebruiken hebben behoefte aan een hosted Exchange oplossing. Op de pagina Exchange hosting bespreken we alles in meer detail.

Prijzen vanaf € 16,- per maand

Exchange hosting - iDwebs.be
Klaar om zelf dit gebruiksgemak te ervaren?
Webdesign - iDwebs.be Oostende

Webdesign

SEO en SEA - iDwebs.be

SEO en SEA

Hosting en domeinnamen - iDwebs.be Oostende

Hosting

E-mail beheer - iDwebs.be Oostende

E-mail beheer