Hosting en domeinnamen

Hosting

iDwebs.be voorziet u van complete, voordelige en betrouwbare hosting. Iedere website wordt namelijk opgeslagen op redundante servers in meerdere streng beveiligde datacenters die op verschillende locaties staan. Zo bent u zeker dat uw website altijd in goede handen is.
Tevens voorzien wij ook optioneel de technische support en back-ups.

Tariefplannen kunnen gekozen worden volgens dataverkeer en gewenste schijfruimte.

Hosting vanaf € 50 /jaar.

Hosting - iDwebs.be

Domeinnamen

Een domeinnaam is een naam in het Domain Name System (DNS), het naamgevingssysteem op internet waarmee netwerken, computers, webservers, mailservers en andere toepassingen worden geïdentificeerd. Een goedgekozen domeinnaam is van groot belang voor uw bedrijf. Het zorgt er voor dat mensen makkelijk uw website kunnen onthouden. Uw domeinnaam bestaat uit minstens 2 delen. Enerzijds uit de domeinnaam zelf en anderzijds uit een topleveldomein (afgekort TLD), dit is het meest rechtse gedeelte in een internetdomeinnaam. Het laatste gedeelte kan je kiezen volgens doel of regio waar uw bedrijf actief in is (bvb.: .be of .bank)

De registratie van een door u gekozen domeinnaam kunnen wij uitvoeren. Dit kan bvb de naam van uw firma of familienaam zijn. www.lingier.be is een voorbeeld van een domeinnaam.

Domeinnamen vanaf € 25/jaar.

Domeinnamen - iDwebs.be
Webdesign - iDwebs.be Oostende

Webdesign

SEO en SEA - iDwebs.be

SEO en SEA

Hosting en domeinnamen - iDwebs.be Oostende

Hosting

E-mail beheer - iDwebs.be Oostende

E-mail beheer