SEO en SEA

SEO is afgekort voor Search Engine Optimization (ofwel zoekmachine optimalisatie) en kan vergeleken worden met een spel waarvan de regels continu veranderen. Google gebruikt een onbekend en altijd veranderend algoritme waarmee het uw website analyseert en beslist hoe relevant u bent en hoe hoog u te ranken in de zoekresultaten. SEO is een techniek om uw website organisch hoger te doen scoren bij de resultaten op Google als iemand zoekwoorden ingeeft die aansluiten bij uw activiteiten. Dankzij een goed SEO plan kan u dus meer bezoekers naar uw website lokken omdat uw site meer wordt opgemerkt. Het zijn trouwens Google en andere zoekmachines die voor meer bezoekers op uw website zorgen. Indien u een aantrekkelijke website heeft die structureel en inhoudelijk in orde is kan dit leiden tot nieuwe potentiële klanten.

SEO - iDwebs.be

SEA is afgekort voor Search Engine Advertising (ofwel zoekmachinemarketing). Net zoals SEO zorgt Google AdWords voor extra bezoekers op uw website. Verschillend met SEO is dat zoekmachinemarketing betalend adverteren is maar wel voor onmiddellijk merkbare resultaten zorgt in zoekresultatenpagina’s. Dit kan een perfecte aansluiting zijn op pagina’s die in organische zoekresultaten wat minder scoren.

Deze twee online marketingaanpakken vormen samen een uitstekende combinatie. Je bereikt met deze aanpak niet alleen meer potentiele klanten die relevantere zoekresultaten vinden maar je kan ook een groter segment van de markt benaderen. Met het combinatiegebruik van SEO en SEA samen zorg je er dus voor dat de kans groter is dat de gebruiker naar uw website komt.

Zowel SEO als SEA zijn een onderdeel van SEM (Search Engine Marketing). SEM is een globale vorm van internet marketing die de zichtbaarheid van websites vergroot in zoekmachine resultaten.

SEA - iDwebs.be
Webdesign - iDwebs.be Oostende

Webdesign

SEO en SEA - iDwebs.be

SEO en SEA

Hosting en domeinnamen - iDwebs.be Oostende

Hosting

E-mail beheer - iDwebs.be Oostende

E-mail beheer