Social media

Als KMO sociale media maximaal benutten

Social media zoals Facebook, YouTube, Twitter en andere sociale websites kunnen een zeer sterk communicatiemedium zijn voor uw organisatie. Via deze kanalen kan u in contact komen met uw doelpubliek en zowel bestaande klanten als potentiële klanten benaderen.

iDwebs.be kan u wegwijs maken in de sociale online wereld en samen met u een strategische aanpak uitwerken zodat uw organisatie zich op de juiste manier profileert en steeds gepast reageert op de social media.

De manier waarom we communiceren op het internet is helemaal veranderd. Hoofdzakelijk Facebook, Twitter en LinkedIn spelen hierin een hoofdrol. Gebruik social media op een slimme manier en je ziet er weerslag van in uw cijfers.

De consument vertrouwt op het oordeel van andere consumenten. Dit weerspiegelt zich op uw sociale media. Als uw bedrijf veel “volgers” heeft op Twitter of indien veel mensen uw Facebookpagina “Liken”, creëert dit vertrouwen bij andere consumenten die uw product of dienst nog niet kennen.

De toekomstige consument groeit op tussen de smartphones en tablets en besteed veel tijd aan zijn sociale onlineactiviteiten.

Social media is dus een belangrijke factor geworden voor het succes van een bedrijf.

social media - iDwebs.be
Wees sociaal,
ook online

Wij kunnen u begeleiden bij het gebruik van: Facebook, Google+, Twitter, Linkedin, Youtube, Vimeo, Flickr, …

iPad Air Facebook - iDwebs.be
Webdesign - iDwebs.be Oostende

Webdesign

Webstrategie - iDwebs.be Oostende

Webstrategie

Responsive design - iDwebs.be Oostende

Responsive design

CMS - iDwebs.be Oostende

CMS

Google Analytics - iDwebs.be Oostende

Google Analytics