Bedrijfsvoorstelling

iDwebs.be is een afdeling van Lingier Computers (voor een uitgebreidere bedrijfsvoorstelling, zie de website van Lingier Computers). Sedert eind jaren ’80 zijn wij actief in de IT-branche. In de beginjaren was softwareontwikkeling en systeembeheer voor KMO onze belangrijkste activiteit. Kort daarna is daar ook een retail-shop bijgekomen en is Lingier Computers lid geworden van de Selexion aankoopgroepering.
Gedurende jaren hebben we steeds de nadruk gelegd op een sterke vakkennis en service naar de klanten, dit zowel voor KMO als voor particulieren.

Ook on-site diensten worden door ons aangeboden, waar vooral onze KMO-klanten sterk behoefte aan hebben. Door de jaren heen werd een grote ervaring opgebouwd in netwerkbeheer en -installatie. De meeste van onze medewerkers zijn ook houder van een of meerdere certifcaten van grote IT-merken zoals Microsoft, HP, Apple, Samsung, Brother, Acronis, D-Link

Daar wij een uitgebreide kennis hebben over IT zijn wij sinds 2012 actief bezig met het ontwikkelen en ontwerpen van gepersonaliseerde websites. We merkten dat het voor veel KMO’s een struikelblok is om een goede partner te zoeken voor hun website. Vaak zien de mensen het bos niet meer door de bomen en is er veelal onduidelijkheid over wat ze zullen betalen voor hun website en wat ze ervoor terug krijgen. Vaak moeten klanten zelf nog hun tekst en foto’s voorzien. Bij iDwebs voorzien we zelf de nodige inhoud om een compleet afgewerkte website af te leveren. Bovendien hebben we transparante prijzen en kan er optioneel gekozen worden voor een webontwerp met een maandelijkse all-inclusive prijsformule.

Wist u trouwens dat iDwebs.be / Lingier Computers ook Apple Authorised Reseller is? Bijna het ganse Apple gamma is uit stock leverbaar.

Logo Lingier
Logo iDwebs
Logo iPcams
iPadkassasysteem