Responsive design

Websites aangepast voor ieder toestel

Meer dan de helft van alle gezinnen hebben een smartphone of een tablet. Uw website moet uiteraard op al deze mobiele toestellen keurig en correct worden weergegeven. iDwebs.be houdt hiermee al rekening vanaf het ontwerp.

Daarom streven we ernaar om een optimale web ervaring te bieden voor een groot aanbod aan apparaten (desktops, notebooks, tablets, smartphones,…). Al onze websites worden responsive gebouwd. Een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid.

Websites die niet aangepast zijn aan kleinere schermen stellen de gebruikers vaak teleur waardoor ze afhaken. Met een responsive website creëert u een open deur voor de steeds groeiende groep mobiele gebruikers die uw producten of diensten, routebeschrijving en promoties willen raadplegen.

Responsive design - iDwebs.be

Een voorstel op maat van uw behoeften?

Google beveelt aan om een responsive website te hebben omdat het sinds geruime tijd gebruikt nieuwe algoritmes gebruikt om zoekresultaten te bepalen voor mobiele apparaten. Indien u site dus niet responsive is opgebouwd zal Google uw website lager ranken in de zoekresultaten. Bij iDwebs is responsive webdesign een hoge prioriteit.

Bovendien hebben gebruikers op een mobiele website meer voordelen; zij kunnen sneller navigeren op uw website en vinden makkelijker de gegevens die ze zoeken. Ze hoeven bovendien niet te zoomen om de tekst te lezen omdat deze zich automatisch aanpast aan hun toestel.

Wist u dat?

De kans groter is dat een bezoeker van uw site langsgaat in uw zaak die zij mobiel hebben opgezocht.

Mobiele gebruikers sneller telefonisch contact opnemen met uw zaak of bedrijf indien uw website responsive is.

Responsive design - iDwebs.be
Webdesign - iDwebs.be Oostende

Webdesign

Webstrategie - iDwebs.be Oostende

Webstrategie

Social media - iDwebs.be Oostende

Social media

CMS - iDwebs.be Oostende

CMS

Google Analytics - iDwebs.be Oostende

Google Analytics