Webstrategie

Van a tot z

Een website hebben is niet voldoende om van uw aanwezigheid op het internet een succes te maken. In een webstrategie bepalen we samen de doelen die u wil bereiken en stellen we een plan op waarbij we alle nodige internetkanalen aanspreken om naar deze doelen toe te werken. Een degelijke webstrategie is een gezonde mix van het gebruik van social media, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine marketing, e-mailmarketing en natuurlijk uw website, deze cocktail moet u naar uw vooropgestelde doelen leiden.

Webstrategie - iDwebs.be

Digitale visitekaartje

Uw website is uw digitale visitekaartje. De website moet dus het belangrijkste kenmerk van uw zaak of product uitademen. Het is belangrijk om online uitstraling te hebben. U heeft maar één kans bij nieuwe bezoekers om een goede indruk te maken op uw website.

Een website bezoeker wil snel vinden wat hij of zij zoekt. De meest voorkomende ergernissen op een website zijn:

  • Onduidelijke navigatie
  • Pop-up advertenties
  • Afleidende animaties
  • Automatisch afspelen van muziek
  • Zwakke inhoud op pagina
  • Website is niet responsive
  • Dode links
  • Verouderde inhoud

Voorkom dergelijke situaties en laat u begeleiden door ons professioneel team.

Digitaal visitekaartje - iDwebs.be
Ons stappenplan

Om tot een goede basis te komen van onze samenwerking geven we uw project alle aandacht. Daarom is een goed en dooracht stappenplan een noodzaak.

We komen vrijblijvend én gratis op een eerste verkennend gesprek. Samen met u bespreken we uw wensen en onderzoeken we welke mogelijkheden binnen uw budget vallen. We geven zelf onze mening over een idee en brengen ook alternatieven aan.

Eerste gesprek - webstrategie - iDwebs.be

Zodra er een akkoord is bereikt over het concept gaan onze medewerkers van start met het ontwerp van uw website dat passende is bij uw huisstijl.

Ontwerp website - webstrategie - iDwebs.be

Na het afwerken van het ontwerp testen we de website op een goede werking. We kijken of alle links, menuknoppen en formulieren werken. Bovendien kijken we na of uw website correct responsive reageert op verschillende apparaten.

Als de ontwerpfase is afgerond bereiden we uw website voor om online te plaatsen. Uw website wordt online gezet op een krachtige en betrouwbare server.

Uw nieuwe website staat vanaf publiek beschikbaar op het internet.

Website upload - iDwebs.be

Indien gewenst voeren wij ook onderhoud uit op uw website. Zo zullen er regelmatig nieuwe updates komen voor uw website. Het is sterk aangeraden deze updates bij te houden, met name in geval van beveilingsupdates. Met het onderhoud blijft uw website veilig, up-to-date en het draagt daarnaast bij aan optimale prestaties voor de gebruikers.

Webdesign - iDwebs.be Oostende

Webdesign

Responsive design - iDwebs.be Oostende

Responsive design

Social media - iDwebs.be Oostende

Social media

CMS - iDwebs.be Oostende

CMS

Google Analytics - iDwebs.be Oostende

Google Analytics