Een strakke up-to-date website is een visitekaartje voor uw bedrijf.

Levert uw website de gewenste resultaten? (hedendaagse look, voldoende bezoekers, aanvragen,…)

Een website moet u beschouwen als een digitaal visitekaartje, een eerste contact met een potentiële klant die zo een indruk krijgt van uw bedrijf.

Indien dit een verouderde website is die niet meer voldoet aan hedendaagse looks en mogelijkheden, dan krijgt deze bezoeker misschien een verkeerde indruk van uw bedrijf.

→ Is dit de uitstraling die ik als bedrijf wens?

→ Past het grafisch ontwerp van mijn huidige site bij mijn imago?

Vandaag de dag wordt alsmaar meer info gezocht via zoekmachines, zo zoekt meer dan 90% van de internetgebruikers via de zoekmachine Google naar relevante info. Met een website die aangepast is voor zoekmachines verschijnt u hoog in de zoekresultaten en zullen (potentiële) klanten uw bedrijf snel vinden op Google.

→ Is mijn huidige website makkelijk vindbaar in Google?

Smartphones en tablets en worden steeds meer gebruikt om te surfen op het internet. Een goede website is dan ook niet enkel geschikt om te raadplegen via een computer maar ook via mobiele toestellen zoals smartphones en tablets.

→ Is mijn website correct te raadplegen via mobiele toestellen?

Zorg ervoor dat uw website ook gevonden wordt via sociale media, plaats een nieuws bericht op uw website en deel deze ook via bvb. Facebook. Het zal u meer volgers en ‘likes’ opleveren.

→ Kent u nog veel mensen die bvb. niet actief zijn op Facebook?

Een goede website biedt u een schat aan informatie: alles is controleer- en meetbaar. Door middel van heldere statistieken kan u precies zien hoeveel bezoekers uw website ontvangt, wanneer er piekomenten zijn enz.

→ Kan ik makkelijk aan de dagelijkse statistieken van mijn website en leveren ze me de juiste info op?

Uw website moet er niet alleen goed uitzien, de inhoud is even belangrijk!
Goed geschreven teksten en mooie foto’s maken duidelijk wie u bent. Kan u bvb. laatste referenties of uitgevoerde projecten tonen?

→ Slaag ik erin mijn website regelmatig te actualiseren?

Een goede website zet de bezoeker aan tot actie: informatie opvragen, een pagina of bericht delen op sociale media, een offerte aanvragen, een afspraak maken, contactformulier invullen, inschrijven voor de nieuwsbrief…

→ Zijn er voldoende interactieve tussenkomsten op iedere pagina van uw website?

→ Weet een bezoeker te allen tijde wat te doen op uw website?

De sleutel tot succes is dat uw website zoveel mogelijk gevonden wordt via wat de gebruiker invult in de zoekmachine! Liefst staat u na een zoekopdracht zo hoog mogelijk op de eerste pagina van Google. Vb.: een gebruiker vult in Google  ‘onderhoud tuin Oostende’. Als tuinier in de streek van Oostende wilt u dan vast gevonden worden!

→ Doe de test met enkele belangrijke zoektermen gerelateerd aan uw bedrijf, staat u bijna altijd op de eerste pagina in Google?

Antwoordt u meestal nee op deze vragen, dan overweegt u best om uw bestaande website te laten aanpassen, iDwebs kan dit voor u!

Bovendien hoeft een up-to-date website helemaal niet veel te kosten. Bij iDwebs beseffen we dat een gemiddeld bedrijf vaak weinig of geen tijd heeft voor een website.

Maar verlies dit toch niet uit het oog, wij nemen het werk op ons en gaan voor u een nieuwe website maken die voldoet aan alle bovenstaande vragen, dit vanaf € 33 per maand.

Nieuwe website maken - iDwebs.be