Nieuwe website voor Glashandel Lievens te Eernegem

Project detail

Project omschrijving

Voor Glashandel Lievens J. BVBA, een bedrijf gespecialiseerd in glas, spiegels, douchewanden en Lacobel kregen wij de opdracht om een nieuwe website te ontwikkelen. Deze moest responsive zijn zodat het goed leesbaar is op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.

Er moest ook een voorziening zijn om klanten gemakkelijk de mogelijkheid te geven om prijsoffertes aan te vragen aan de hand van conditionele velden.

Het resultaat is een moderne responsive website die geoptimaliseerd is voor zoekmachines. In combinatie met een hosted Exchange account kan deze klant op zijn smartphones, tablets en computers altijd de e-mails en prijsofferte aanvragen raadplegen indien er een internet verbinding is.

Bovendien werd ook de Facebook pagina onder handen genomen en is er ook een Google+ pagina met hun bedrijfsinformatie. Zo is deze klant ook klaar voor de sociale media.

[us_testimonial author=”Ilse Lievens” company=”Zaakvoerder Glashandel Lievens J. BVBA”]Lingier heeft voor ons een prachtige moderne website afgeleverd. Dankzij het formulier voor prijsaanvragen kunnen wij veel vlotter en sneller onze klanten de correcte prijsopgave voorzien. Bovendien merken we dat onze “likes” op Facebook veel hoger liggen dan vroeger.[/us_testimonial]

Wenst u zelf een nieuw project uit te werken?

Neem dan contact op met ons!