Nieuwe website voor Bervan BVBA

Project detail

Nieuwe website Bervan

Project omschrijving

Bervan BVBA is een bedrijf gelegen in Oostende en sinds augustus 2013 ook in Blankenberge. Sedert 1989 is Bervan uitgegroeid tot de deskundige in beveiliging en toegangscontrole. Klanten kunnen bij hun terecht voor een ruim aanbod van producten die de veiligheid en de controle op de toegang bij u thuis en op het werk aanzienlijk verbetert en vereenvoudigd.

Hun oude site was aan een nieuw upgrade toe en zo kregen wij de mogelijkheid om een moderne website te bouwen die ook op mobiele apparaten werkt.

Het resultaat is een moderne responsive website die geoptimaliseerd is voor zoekmachines. In combinatie met een hosted Exchange account kan deze klant op zijn smartphones, tablets en computers altijd de e-mails en prijsofferte aanvragen raadplegen indien er een internet verbinding is.

Bovendien werd ook de Facebook pagina onder handen genomen en is er ook een Google+ pagina met hun bedrijfsinformatie. Zo is deze klant ook klaar voor de sociale media.

[us_testimonial author=”Raph Engels” company=”Zaakvoerder Bervan BVBA”]De samenwerking met iDwebs/Lingier liep vlotjes. We mochten zelf inspraak geven terwijl iDwebs/Lingier onmiddellijk met mooi ontwerp kwam.
We merken ook dat onze “likes” op Facebook veel hoger liggen dan vroeger. Tevens zijn er ook meer reacties gekomen van klanten op onze Google+ pagina.[/us_testimonial]

Wenst u zelf een nieuw project uit te werken?

Neem dan contact op met ons!